Highslide for Wordpress Plugin

Kategorija: ‘Saldžios duonos receptai’

Vatikano duona

Marius Alaburda, vasario 19, 2011 23:48

Kepti duoną su mielėmis – neblogai, tačiau žymiai smagiau (ir skaniau) kepti duoną, naudojant raugą. Ir jei norite pradėti – rekomenduočiau „Vatikano duoną“ (dar vadinama „Hermanu“, „Germanu“, „Hubertu“ ir dar visaip įvairiai…). Šis raugas yra paprastas ir lengvai prižiūrimas, o po visko – pavirstantis puikiu pyragu 😉 Raugą galima pasigaminti patiems (tiesa, pats nebandžiau, nes […]

Skaityti toliau...

Prancūziškas batonas su šokoladu

Marius Alaburda, sausio 21, 2010 22:00

Mano naudojama duonkepė „Moulinex OW-5003“ moka kepti prancūziškus batonus.
Pažiūrėkite, kaip mums pavyko 😉

Skaityti toliau...

Saldi duona su varškės kremu

Marius Alaburda, sausio 15, 2010 00:13

Vienas skaniausių mano išbandytų receptų 😉

Skaityti toliau...
best wordpress theme